Verzenden is een secure klus!

Het is mogelijk planten op te sturen, wij zullen de planten vast zetten in de doos en met de juiste stikkers en labels etiketteren en opsturen.
Bij eventuele schade is Amara Florea niet verantwoordelijk! Pakket diensten gaan immers niet altijd zorgvuldig om met de te bezorgen pakketten! Maar met de juiste verpakking gaat het 99% van de keren goed.


Hoe worden de planten verpakt?
De planten worden liggend verpakt met een zakje om de pot wat verhinderd dat er grond uit de pot valt, en zich door de hele doos kan verspreiden.
Dit voorjaar 2021 gaan we voor het eerst werken met planten verpakkingen die speciaal ontwikkeld zijn voor het versturen van planten middels postorder. Dit is een hele investering maar dit is het waard, om er voor te zorgen dat deze bijzondere planten veilig en in de beste vitaliteit bij u bezorgd worden.

De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled plastic. Hier past de pot diameter 14cm perfect in en kan de plant een hoogte bereiken van 21cm.
Als de plant groter is knippen wij de steel af, maar maakt u zich geen zorgen de plant maakt binnen 2 weken nieuwe scheuten aan de grond.
Riddersporen Delphinium by postorderRidderspoor-planten-verzenden-verpakking

De planten zullen liggend in de doos verpakt worden, dit heeft te maken met het fijd dat de doos door de pakket bezorging ook op de kop gezet kan worden, er wordt namelijk nauwelijks gekeken naar pijlen of stickers op de doos. de dozen zijn plat dan is de kans groter dat de doos liggend ergens wordt neergezet.

Uit ervaring van vele postorder bedrijven is gebleken dat dit het beste resultaat geeft zowel voor ontvanger als voor de verzender.
Ridderspoor-planten-verzenden-doos