Web-shop planten:
- Delphinium planten
Groote collectie Riddersporen

Amara Florea is een kwekerij gespecialiseerd in veredeling en ontwikkeling van Delphiniums voor de tuin als voor de Snijbloem. Op deze site kunt u van alles lezen over de geschiedenis en verzorging van de vaste plant Delphinium.

Onder het kopje ‘Delphinium informatie’: vind u informatie over de geschiedenis van Riddersporen, de verzorging van Delphinium in uw tuin, Riddersporen gebruiken als snijbloem en er is een lijst beschikbaar met de 1.100 soorten Delphinium cultivars die tot nu toe bekend zijn over de hele wereld. Deze lijst wordt bijgehouden door de Royal Horticultural Society, (koninklijk tuinbouw genootschap in Engeland)

Op deze site kunt u bijzondere Delphiniums kopen voor bij u in de tuin, zo kunt u zelf elke dag genieten van de wonderbaarlijke schoonheid van deze vaste planten. Nieuw is de 'Anna' Collection, een nieuwe serie Riddersporen uit eigen veredeling, klik in de webshop voor meer informatie.

Neem eens contact met ons op als u op zoek bent naar een andere Delphinium, misschien kunnen wij u helpen. We bezitten een groot assortiment, maar niet alles in verkrijgbaar op onze site.

Wist u dat Delphinium, een zeer bijzondere, wel tot een van de meest exclusieve snijbloemen behoren? Na een juiste voorbehandeling kan de houdbaarheid in de vaas oplopen tot 3 weken.

 
Bedrijfsinformatie

Tel:   031 (0) 475 468147
Email:  amara.florea@xs4all.nl
Website nl:    http://www.delphinium-planten.nl
Website de:   http://www.rittersporn-zuchter.de

Gevestigd:

Kwekerij / Veredelaar Amara Florea
Kerkstraat 30
6051 JH Maasbracht
Nederland

KvK nr:  62160699
BTW nr:  NL 001529257 B90

Bank Gegevens:
IBAN nr:  NL 44 RABO 0 302 3179 02
PayPal: amara.florea@xs4all.nl