Groote collectie Delphiniums

Kwekerij Amara Florea is gespecialiseerd in veredeling van Delphiniums voor de tuin en als Snijbloem. Op deze site kunt u van alles lezen over de geschiedenis en verzorging van de vaste plant Delphinium.

Onder het kopje ‘Delphinium informatie’: Geschiedenis van Delphinium, de verzorging er van in uw tuin, Delphinium als snijbloem en er zit een lijst bij met de 1.100 soorten Delphinium cultivars die tot nu toe bekend zijn over de hele wereld. Deze lijst wordt bijgehouden door de Royal Horticultural Society, (een koninklijk tuinbouw genootschap in Engeland)

Op deze site kunt u bijzondere Delphiniums kopen voor bij u in de tuin, zo kunt u zelf elke dag genieten van de wonderbaarlijke schoonheid van deze vaste planten.

Neem eens contact met ons op als u op zoek bent naar een andere Delphinium, misschien kunnen wij u helpen. We bezitten een groot assortiment, maar nog niet alles in verkrijgbaar op onze site.
 
Wist u dat Delphinium, een zeer bijzondere, wel tot een van de meest exclusieve snijbloemen horen die bestaan? Na een juiste voorbehandeling kan de houdbaarheid in de vaas oplopen tot 3 weken.
 
Bedrijfsinformatie

Tel:   031 (0) 475 468147
Email:  amara.florea@xs4all.nl
Website nl:    http://www.delphinium-planten.nl
Website de:   http://www.rittersporn-zuchter.de

Gevestigd:

Kwekerij / Veredelaar Amara Florea
Kerkstraat 30
6051 JH Maasbracht
Nederland

KvK nr:  62160699
BTW nr:  NL 001529257 B90
IBAN nr:  NL 44 RABO 0 302 3179 02