Bestellen en betalen

1. afhalen op de kwekerij: U kiest / neemt dan zelf tijdens uw bezoek de planten / producten en rekent af aan de kassa. Indien u dit wenst, kan u uw bestelling eventueel op voorhand doorgeven via onze webshop en betalen op de kwekerij of via bankoverschrijving. (Wij streven er naar om uw bestelling binnen de vijf à 10 werkdagen na ontvangst van uw bestelling klaar te maken. Dit is niet altijd mogelijk omwille van grote drukte, ontbrekende stock) Zodra uw bestelling klaarstaat, verwittigen wij u per e-mail. Uw bestelling wordt afgehaald in nader overleg.

2. Via postverzending: u bezorgt ons uw bestelling via onze webshop of middels de mail. U klikt op de knop bestellen en dan zult u van ons binnen 24 uur een besteloverzicht ontvangen, dit betreft een reservering! tegen eind April ontvangt u van ons een definitief factuur, waarna u kunt betalen per bankoverschrijving. Als de betaling ontvangen is worden de planten zo snel mogelijk verzonden dit gebeurt enkel op maandag en dinsdag. dan komen de planten zeker dezelfde week aan.
 
Voor bestellingen worden de volgende verzendkosten in rekening gebracht:
Tot 10kg: voor Nederland:                €   9,95
Tot 10kg: voor België en Duitsland: € 16,95
Tot 10kg: voor Europa 2:                  € 28,75

Voor verzendingen naar andere landen dient u ons eerst te contacteren per mail.

Wij doen ons uiterste best planten zeer stevig en liggend te verpakken in dozen die precies op maat zijn van de door de klant bestelde aantallen. Door de planten liggend te verpakken staan planten ook nooit op de kop.

Verzending gebeurt via DPD of DHL en op risico van de klant.

Rekening gegevens:
IBAN:      NL 44 RABO 0 302 3179 02    (t.n.v. Amara Florea)
PayPal:     amara.florea@xs4all.nl


 
Als u onze planten ontvangt
 
Wij knippen stelen die te lang zijn af aan de grond, omdat dit moeilijk is te verpakken en met gevolg dat steel en blad kneust tijdens transport.
Schrik niet als u de door openmaakt. De planten die u ontvangt zijn uitstekend geworteld en zullen binnen 2 tot 3 weken nieuwe scheuten aan de grond maken, (zie afbeelding 1 en 2)


delphinium verzendendelphinium in pot

Bij afbeelding 2 is te zien dat de Delphinium nieuwe scheuten heeft gemaakt.
Wij adviseren u de planten direct na ontvangst in de tuin op de gewenste plaats te planten, let daarbij wel op eventuele vraatschade door slakken, aan de jonge scheuten.